Quaffee Melanges en Prijzen

Hier vindt u een overzicht van onze Melanges en Prijzen.

Espresso Sicilia Blend

Een echte Italiaanse espresso die erg goed in de smaak valt doordat de allerbeste Arabica koffie-bonen zijn gebruikt voor deze uitgebalanceerde Italiaanse espresso melange. Een heerlijke koffie die compleet en rijkelijk van smaak is. Het aroma dat hartig en tegelijk fluwelig aandoet laat zich fantastisch nasmaken.

Deze bonen zijn geschikt voor zowel Espresso als Cappuccino.   Maling fijn

Espresso Aureo

Een zeer smaakvolle, stevig geurige espresso koffie. Een koffie voor de nieuwkomer in de espressowereld. Voor de kenner een perfecte koffie die zich in alle situaties en op elk moment van de dag laat smaken. Een aparte koffie met een breed smaakpallet dat zo kenmerkend espresso is dat het je verplaatst naar dat prachtige kleine terrasje in Italië.

Deze bonen zijn geschikt voor zowel Espresso als Cappuccino.    Maling fijn

Java Makassar

's Werelds beste en meest smaakvolle koffie. Het is een zeer krachtige koffie met een volle en beslist zwoele smaak en heeft een royaal aroma. 100% Arabica bonen. De koffie voor romantische zielen die de zon in je doet schijnen en de bewolking laat verdwijnen.

Deze bonen zijn geschikt voor Espresso en bij uitstek voor Cappuccino.    Maling fijn

Espresso Decafeo 100% Arabica

Een prettig smakende gedecafeïneerde koffiemelange van 100% Arabica bonen. Een koffie met een zachte nasmaak. Wat deze koffie onderscheidt is dat de cafeïne is ontrokken met behulp van stoom, dus zonder gebruik te maken van chemicaliën. Deze decafé is een biologische koffie met het EKO-keurmerk.

Deze bonen zijn geschikt voor zowel Espresso als Cappuccino.    Maling middel

Prijzen:  250 gram  € 8,95 | 1 kg  € 21,25,  2 kg  € 20,25,  3 kg  € 19,25.  Bij meer dan 4 kg  € 18,25. De genoemde prijzen zijn per kg  en inclusief bezorging aan huis door de Quaffee-Express of TNT.